photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Σύννεφα βανίλιας και ανεμόμυλοι απαλότητας... #Laura_Mercier



Στις Κυριακές μου θέλω να δίνω μια εσάνς οικειότητας. Και ένα χάδι αγάπης παραπάνω. Τώρα που το σκέφτομαι αυτό κάνω και στις καθημερινές, μπλέκω τη φαντασία και κάνω πως είναι Κυριακή. Κάνω πως έχω χρόνο και ταξιδεύω με το μυαλό και την ψυχή. Φτάνω σε εξωτικά περάσματα κάπου στη Μαδαγασκάρη και αγγίζω έναν καρπό μαγικό. Μπλέκω αρώματα και υφές, ιδέες και ζάχαρη, έτσι για να ξορκίζω την αρνητικότητα. Και θυμάμαι όσα έγραψε μια φίλη γρήγορα σε ένα μήνυμα που κοιτάω και ξανακοιτάω στο κινητό, ''μην συζητήσεις ποτέ αυτό που θέλεις να ζήσεις. Χάνεις χρόνο έτσι. Απλά ζήσ’ το''. Ζωγραφίζω τοπία που έχουν τέμπο παιδικότητας σε απόλυτη αρμονία με μια θηλυκή πλευρά. Σύννεφα ζάχαρης και βανίλιας και ανεμόμυλοι που σκορπάνε απαλότητα με ένα φύσημα. 

Το μυστικό μου στις μέρες και τις νύχτες που θέλω αγκαλιές. Από αυτές που πλημμυρίζουν αγάπη και έχουν μια ζεύξη από οικείο αισθησιασμό και αθώα γλύκα. Οι αγκαλιές λέει θα έπρεπε να συνταγογραφούνται. Κάθε οχτώ ώρες το λιγότερο, να σε αγκαλιάζουν σφιχτά, να σε μεγαλώνουν, να σου δημιουργούν αναμνήσεις που να έχουν χαρακτήρα. Και το Ambre Vanillè Soufflé της Laura Mercier Greece, έχει αυτό το άρωμα που σε κάνει να χάνεσαι και να αναφωνείς γεμάτη ενθουσιασμό πως δεν έχεις μυρίσει ξανά τέτοια μυρωδιά. Είναι αυτό το πολυτελές μυστικό μου για στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. 




Είναι η μυρωδιά του που είναι ανεπανάληπτη, είναι η ενυδάτωση του που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Είναι η βαθιά θρέψη και το άρωμα ασφάλειας. Γλυκιά και αθώα βανίλια αλλά παράλληλα αισθησιακά αποπλανητική. Το Souffle Βody Crème της Laura Mercier είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει, αν όχι το καλύτερο προϊόν σώματος. Είναι ιδανικό για κάθε ώρα της μέρας και η μυρωδιά του (όσες φορές και αν στο έχω πει μη βαρεθείς να το διαβάζεις, απλώς μύρισε το και θα καταλάβεις) έχει διάρκεια και χαρακτήρα, καθώς ενθουσιάζει όποιον περάσει από δίπλα σου και το μυρίσει. Ένα διαχρονικά μοντέρνο άρωμα που εκπέμπει την θεϊκή του αύρα ξεδιπλώνοντας την παράλληλα με τον απαλό αισθησιασμό του κεχριμπαριού, τη ζεστασιά της βανίλιας και τις φρέσκες νότες του μανταρινιού, της ορχιδέας τίγρη, τις ελκυστικές νότες αμυγδάλου και καστανής ζάχαρης και στο τέλος έναν υπαινιγμό μυστηριώδους σανδαλόξυλου. Το εφαρμόζεις μόνο του (συμβουλή μου, μην το μπερδέψεις με το άρωμα σου, έστω και αν είναι βανίλια αλλά αν θες να το ενισχύσεις λίγο παραπάνω ψέκασε τα μαλλιά σου με το αντίστοιχο άρωμα της σειράς και δικό μου αγαπημένο, Laura Mercier Ambre Vanillè Εau de Toilette) και παραμένει ακόμη και μετά από 6 ώρες, ενώ νιώθεις από το πρώτο λεπτό της εφαρμογής του τη βαθιά θρέψη που προσφέρει. Το σώμα σου είναι απόλυτα ενυδατωμένο και η υφή του μεταξένια. Η σύνθεσή του ελαφριά, γλιστράει στο σώμα και χαρίζει στο δέρμα τις ευεργετικές ιδιότητες των πολύτιμων συστατικών που περιέχει. Mια συγχορδία από βιταμίνες A, C και E αλλά και θρεπτικά συστατικά, όπως το σταφύλι και οι πρωτεΐνες από τα έλαια ακατέργαστου ρυζιού θωρακίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι προσφέρουν μια απίστευτα καταπραϋντική δράση. Το γλυκό αμύγδαλο και οι πρωτεΐνες υδρολυμένου ρυζιού σε συνδυασμό με την προ-βιταμίνη Β-5 προσφέρουν ισορροπημένη ενυδάτωση και προστασία σε βάθος χρόνου. Ακόμη και η συσκευασία του τόσο εκλεπτυσμένη και πολυτελής. Μίνιμαλ αλλά και ρομαντική σε κάνει να το κοιτάς και να το ερωτεύεσαι ξανά και ξανά κάθε φορά που το αντικρίζεις στο μπάνιο σου. Και το ανοίγεις δειλά δειλά και απλώνεις και λίγη ποσότητα στα χέρια σου κάθε φορά που τα πλένεις, έτσι για να είναι απαλά αλλά και γιατί θέλεις να μυρίζεις συνέχεια αυτή την τόσο cozy μεθυστική μυρωδιά.




Αν με ρωτάς αν πρέπει να επενδύσεις και να παραδοθείς στις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του μικρού θαύματος, θα σου πω πως οι μικρές πολυτέλειες είναι το δώρο που οφείλεις στον εαυτό σου. Σαν χάδι αγάπης και ευγνωμοσύνης για τις τόσες ώρες δουλειάς, για το πόσο καλή μάνα είσαι, για το πόσο καλή σύζυγος, για την προαγωγή, για το πρότζεκτ που έβγαλες σε πέρας. Και ξεκίνα το με χάδια στο σώμα και επένδυσε πέρα από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχει σαν φιλοσοφία η Laura Mercier και στη Flawless Body Skin. Είναι η δυναμική σου τελειότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μύηση στις ευεργετικές δράσεις του Soufflé θα σε ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς γεμάτους ζαχαρένια όνειρα και ηχοχρώματα βανίλιας να το συντροφεύουν. Να ανοίγεις ένα βαζάκι και να σε πλημμυρίζεις αγάπη. Αγάπη για τον εαυτό σου. Και μόνο γι' αυτό σου αξίζει, αυτή η μαγευτική κρέμα σώματος. Που θα τη βρεις; Σε ένα από τα corners Laura Mercier στα πολυκαταστήματα Attica. 

Και σε λίγες μέρες σε περιμένουν εκπλήξεις. Κάπου εδώ σου κλείνω το μάτι και επιστρέφω με νέα που θα έχουν μυρωδιές από Ambre Vanille και Crème de Pistache της Laura Mercier. H απόλυτη πολυτέλεια.
Μέχρι τότε θυμήσου να σου χαρίζεις ένα χάδι πολυτελούς φροντίδας παραπάνω.
Eύη

Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου / Sugar Buzz