photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

I love Huile Prodigieuse... #Nuxe_Giveaway




 When i woke up the sun was shinining in my eyes...

Σαν παλιά ιστορία που ξετυλίγεται στο πέρασμα των χρόνων. Ήχοι από παλιό γραμμόφωνο που παίζουν έναν καλοκαιρινό σκοπό. Χρόνια τώρα πίστευα πως η χλιδή είναι εκεί έξω. Στην καλή παρέα, στα νερά που βρέχουν τα πόδια, στη μυρωδιά του νυχτολούλουδου που τρελαίνει τις αισθήσεις και όχι στα ακριβά δεδομένα ή ό,τι τέλος πάντων αγοράζεται με ευρώ. Τα βράδια στο νησί είναι ακόμη πιο ωραία. Ο τόπος μοσχοβολά μυρωδιές, γιασεμί και αγιόκλημα. Αέρας που χτυπά κατάμουτρα τις ανάγκες και νιώθεις σα να ξυπνάς από όνειρο. Μελτέμια και μπουρίνια, σύννεφα να κρύβουν τον ατίθασο ήλιο και να σε κάνουν να φουσκώνεις από περηφάνεια που ζεις στην πιο ευλογημένη χώρα του κόσμου. Γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη, γεμάτος έκσταση, μπροστά στο απόλυτο θαύμα που γυρνάς το βλέμμα και βλέπεις από τη μια μεριά ουρανό και από την άλλη θάλασσα. Ένα βαθύ μπλε χρώμα που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη λάμψη. Η χλιδή είναι αόριστη έννοια, εσύ μπορείς να την ορίσεις όπως θες. Ανακάλυψε την εκεί έξω. Έχει μορφή, υπόσταση, χρώμα, άρωμα. Μυρίζει νυχτολούλουδο, έχει πολύτιμες ιδιότητες πλεγμένες με χρυσό χρώμα και αισθησιακή απαλότητα. Έχει όνομα και λέγεται Huile Prodigieuse.






Huile Prodigieuse της Nuxe. Είναι ξηρό πολυχρηστικό λάδι και είναι αυτό που όλες εμείς οι beauty addicts ορκιζόμαστε στις ιδιότητες του. Είναι το πρώτο σε πωλήσεις διεθνώς ξηρό λάδι και η ιστορία από πίσω του τόσο μεγάλη, όσο και η αποτελεσματικότητα του. 
Mετράει αισίως 21 χρόνια και η επιτυχία του αδιαμφισβήτητη (το αποδεικνύουν και οι αριθμοί : 1 μπουκάλι πωλείται κάθε 11 δευρόλεπτα στον κόσμο.). Μια μεθυστική αύρα και ένα λάδι που θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει σε βάθος το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Ενυδατώνει άμεσα, επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών από την πρώτη κιόλας χρήση και χαρίζει λάμψη στο μέγιστο. Ομοίως και στο σώμα μοναδική ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα. Μοναδικά οφέλη που τα χρωστά στην πρωτοποριακή του σύνθεση, πλούσια σε πολύτιμα φυτικά έλαια : φουντουκιού, macadamia, βόραγου, αμυγδάλου, καμέλιας, Wort Oil και βιταμίνη Ε. Το άρωμα του τόσο ξεχωριστό, λουλουδένιο, διακριτικό και παράλληλα αισθησιακό. Η υφή του ακόμη καλύτερη, ρευστή φυσικά, απορροφάται άμεσα, με ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση, δεν βαραίνει την επιδερμίδα και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Μαλλιά μεταξένια, απαλά, λαμπερά με υπέροχο άρωμα. Σώμα για άγγιγμα και χάδια. Πρόσωπο ενυδατωμένο, υγιές, νεανικό γεμάτη λάμψη. Ένα προϊόν με τρεις χρήσεις. Και το καλύτερο; Η σύνθεση του μοναδική, δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς συντηρητικά και σιλικόνη, με 98,8% φυσική σύσταση.



Σχεδόν κοσμοπολίτικη αύρα κλεισμένη σε χρυσό γυάλινο μπουκάλι, με νότες και ιδιότητες που υπόσχονται να κλείσουν μέσα τους σαν καρτ - ποστάλ, τη λάμψη και τη σαγήνη του καλοκαιριού. Καλοκαιρινοί έρωτες που αποφάσισαν να πάρουν παράταση και το χειμώνα, που ήρθαν για να μείνουν. Εμείς σου δίνουμε συλλεκτικό και αγαπημένο προϊόν. Εσύ βάλε μόνο την καλοκαιρινή σου αύρα και η Nuxe θα φροντίσει να κάνει το καλοκαίρι σου ακόμη πιο ονειρικό. Θα χαρίσει σε εσένα και σε τέσσερις ακόμη φίλες μια συλλεκτική συσκευασία του μοναδικού I love Huile Prodigieuse. 

Τι λες, πάμε μαζί;
Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All things you are
2.Like στη σελίδα Beauty my life
3. Like στη σελίδα της Nuxe
4. Like, σχόλιο και share στην φωτογραφία που θα δεις στο Facebook
Για έξτρα συμμετοχή άφησε μου σχόλιο εδώ, ''η δικιά σου καλοκαιρινή χλιδή ως τι ορίζεται;''.
Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το mail σου στο σχόλιο.

Και ραντεβού εδώ σε 15 ημέρες να δεις αν είσαι μια από τις τυχερές.



Καλή τύχη.