photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

6+1 τέλεια προϊόντα για τις ατέλειες και τα σπυράκια...



 Όλες μας απασχολεί λίγο πολύ το θέμα της λαμπερής και τέλειας επιδερμίδας. Όσο τέλεια επιδερμίδα και αν έχουμε, σε όποιον τύπο και αν ανήκει κάποιες φορές τα σπυράκια κάνουν την εμφάνιση τους. Ειδικά σε περιπτώσεις έντονου στρες οι κοκκινίλες και τα σπυράκια (έχω τεράστια πείρα) δείχνουν να επιμένουν. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αμέσως και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το σπυράκι αλλά και την αντιαισθητική κοκκινίλα;

Εντόπισα λοιπόν και τέσταρα πολλά προϊόντα, όλα αυτά το χρόνια που είμαι στο χώρο και αποφάσισα να σας παρουσιάσω τα 6 πιο αποτελεσματικά και σωτήρια προϊόντα για τις ατέλειες και τα σπυράκια.... (Σε καμία περίπτωση αν έχετε ακμή –count me in / ήπια ακμή στα 30 μου- δεν υποκαθιστούν την αγωγή-θεραπεία που σας έχει συστήσει να ακολουθείτε ο δερματολόγος σας)!

To Clinique Anti- Blemish Solutions Clinical Clearing Gel είναι αναμφισβήτητα το προϊόν που πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τζελ που ξεκινά άμεσα τη δράση από την πρώτη στιγμή που θα το εφαρμόσουμε. Αντιμετωπίζει άμεσα το σπυράκια και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ανεπιθύμητων σημαδιών. Το εφαρμόζουμε σε καθαρό δέρμα ή τοπικά αν χρησιμοποιούμε άλλη θεραπεία!

Το Vichy Normaderm Hyalu Spot είναι το προϊόν σωτήρας που δεν πρέπει να βγάλετε από την τσάντα σας. Πρόκειται για μια στοχευμένη φροντίδα που εφαρμόζουμε τοπικά πάνω στα σπυράκια και σε ελάχιστο χρόνο κάνει τα σπυράκια και τις ατέλειες να φαίνονται λιγότερο. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δύο εξαιρετικά προϊόντα επίσης που αποτελούν λύσεις SOS είναι τα προϊόντα star του Mario Badescu. H Mario Badescu Drying Lotion (στην οποία ορκίζεται η Kylie Jenner και τα λοιπά μέλη της οικογένειας Kardashian)  είναι το νούμερο ένα προϊόν σε πωλήσεις στην Αμερική μιας και εξαλείφει τα σπυράκια κυριολεκτικά μέσα σε μία νύκτα! Χρησιμοποιείται και από ευαίσθητα δέρματα και την εφαρμόζουμε τοπικά πάνω στο σπυράκι το βράδυ (βυθίζοντας μια μπατονέτα) μέσα στη λοσιόν με τέτοιο τρόπο ώστε να φθάσει και στο κάτω (ροζ) υγρό. Η Mario Badescu Buffering Lotion είναι κατάλληλη για δέρματα με κυστική ακμή. Είναι εξαιρετική αγωγή για χρήση απευθείας επάνω στα σπυράκια. Τη χρησιμοποιούμε αφού έχουμε ανακινήσει καλά το μπουκάλι μέχρι το λευκό υγρό να αναμειχθεί πλήρως με το διαφανές υγρό. (Θα τα βρείτε στο Τhe Beautystore). 

Αγαπημένο επίσης είναι το The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution, ένα υπέροχο serum ελαφριάς σύστασης που καταπολεμά τα σπυράκια και βελτιώνει συνολικά την όψη της επιδερμίδας. Εκπληκτικό είναι και το έλαιο Tea Tree Oil που εφαρμόζεται απευθείας στα σπυράκια και προσφέρει άμεση, τοπική ανακούφιση.

Τέλος, μοναδικά υπέροχο είναι και το Apivita Propolis Βιολογικό Διάλυμα Πρόπολης.  Το εφαρμόζουμε τοπικά πάνω στο σπυράκι το βράδυ (μιας και πρόκειται για υδατικό διάλυμα και δεν τα χρησιμοποιούμε την ημέρα). Θα βοηθήσει στο να μειωθεί, στην εξάλειψη του αλλά και στην ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας μας.

Αυτά είναι τα δικά μου 6+1 Skincare προϊόντα που είναι ιδανικά για τις ατέλειες και τα σπυράκια και θεωρώ ότι πρέπει να έχει οπωσδήποτε κάποιος στο ντουλάπι του για να αντιμετωπίσει ανά πάσα στιγμή κάθε σπυράκι και κάθε ατέλεια!