photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ωδή στο χρυσαφένιο φως... #L’Occitane Τerre de Lumière



Ότι αγαπώ τα αρώματα μάλλον είναι προφανές. Θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να ζω για να αγοράζω αρώματα, κεριά και προϊόντα περιποίησης. Πάντα λοιπόν αναζητώ τη νέα προσθήκη που θα εμπλουτίσει την ομολογουμένως μεγάλη μου συλλογή! Η καλύτερη μου δε περίοδος είναι η μεταβατική εποχή ανάμεσα σε χειμώνα και άνοιξη που αρχίζουν να κυκλοφορούν τα νέα αρώματα που είναι αναμφισβήτητα πιο λουλουδένια, πιο ανάλαφρα, πιο ξεσηκωτικά. Αυτό ακριβώς συνέβη και όταν μύρισα για πρώτη φορά το νέο άρωμα της L’Occitane Τerre de Lumière.

Το Τerre de Lumière είναι κυριολεκτικά μια ωδή στο φως καθώς είναι εμπνευσμένο από τον ήλιο και αναμφίβολα είναι ένα άρωμα διαφορετικό από όσα έχετε μυρίσει ως σήμερα! Πικάντικο και αρωματικό στην αρχή, με μια πληθωρική γκουρμέ καρδιά, καταλήγει σε αισθησιακές και musky νότες βάσης αποτελώντας το πρώτο γκουρμέ αρωματικό άρωμα του οίκου (gourmand aromatic το χαρακτηρίζει η δημιουργός του Calice Becker). Τη μοναδική του προσωπικότητα συνθέτουν νότες από περγαμόντο και ροζ πιπέρι, μέλι και λεβάντα, Μόσχο, Ακακία, Πικραμύγδαλο και σπόρους Τόνκα. Φρέσκο, μυστηριώδες, παιχνιδιάρικο και άκρως εθιστικό μας ταξιδεύει νοητά στα ολάνθιστα λιβάδια της Προβηγκίας και μας ξεσηκώνει με τον άκρως ιδιαίτερο και μοναδικό του χαρακτήρα! Aκόμη και το μπουκάλι του (αγαπώ να χαζεύω με τις ώρες τα μπουκάλια των αρωμάτων) είναι ξεχωριστό μιας και σχεδιάστηκε για να εκφράζει όλη τη δύναμη της Προβηγκίας. Κομψό, μίνιμαλ, αναβιώνει τις ζωηρές, χρυσαφένιες αποχρώσεις αυτού του τόπου, με το μοναδικό του φως. 

Αναζητήστε το στις μπουτίκ της LOccitane, μυρίστε το και θα εκπλαγείτε με τη μεθυστική του αύρα!