photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Say Si to the new Giorgio Armani Perfume...





Say Sì. 

Είναι αναμφισβήτητα το πιο αγαπημένο μου διαχρονικά άρωμα. Όσο αγαπώ και τα άλλα τόσο αγάπησα και τη νέα συλλεκτική έκδοση του. Το Si Rose Signature Eau de Parfum του Giorgio Armani είναι η απόλυτη ευωδιαστή σύνθεση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το νέο ελιξίριο του maestro μοιάζει με μια συναρπαστική βουτιά στα αισθησιακά αρώματα ενός μοναδικού κήπου. Το Sì παραμένει αναλλοίωτο από την πρώτη του έκδοση με πρωταγωνιστή το τριαντάφυλλο που ανθίζει μέσα από ένα απρόσμενο chypre. Bασισμένο σε νότες από τριαντάφυλλο Τουρκίας και μαγιάτικο τριαντάφυλλο, περγαμόντο και μανταρίνι που αναμειγνύονται υπέροχα με φρέζια, φραγκοστάφυλο, οσμάνθο, absolute ambrette, βανίλια Pure Jungle Essence αλλά και με απαλές ξυλώδεις νότες Orcanox που εντείνονται με μια πινελιά πατσουλί. Το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη εσάνς, ένα άρωμα άκρως σοφιστικέ και απόλυτα θηλυκό. Ακόμη και η συσκευασία του είναι εμβληματική, καθώς διατηρεί το επιβλητικό ντιζάιν που χαρακτηρίζει τον οίκο. Στη νέα συλλεκτική έκδοση για το 2017 το μπουκάλι ΄΄ντύνεται΄΄ με μια υπέροχη μεταξένια κορδέλα στο χρώμα του απαλού ροζ που αγκαλιάζει σταυρωτά το μπουκάλι ενώ στο κέντρο δεσπόζει η σφραγίδα του αρώματος.



Το Si Rose Signature Eau de Parfum είναι το άρωμα που σε κάνει να το ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή, να πάρεις βαθιά ανάσα και να αφεθείς στη μαγεία του. 
Αναζήτησε το και είμαι σίγουρη πως θα σε παρασύρει και εσένα με τη μοναδικότητα του...