photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

MAC Cosmetics James Kaliardos SS 2017 Collection...



Η MΑC Cosmetics διαμορφώνει τις τάσεις της ομορφιάς χρόνια τώρα σε 34 fashion weeks σε όλο τον κόσμο. Αναμφισβήτητα ο παλμός της ομορφιάς χτυπά από τους κορυφαίους make up artists στα παρασκήνια των ντεφιλέ. Οι Artists δημιουργούν beauty looks που καθηλώνουν στα runway. Πόσες από εμάς δεν έχουμε ονειρευτεί να μπορούσαμε να μάθουμε τα μυστικά των make up experts και να ΄΄κλέψουμε΄΄ τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Η MΑC Cosmetics, λοιπόν, αφουγκράστηκε το θέλω όλων εμάς των make up lovers και δημιούργησε μια σειρά μακιγιάζ που φέρει την υπογραφή τριών από τους top make up maestros : τoυ James Kaliardos, της Diane Kendal και του Kabuki. Κάθε artist έχει δημιουργήσει μια συλλογή χρωμάτων που αντικατοπτρίζει το χαρακτηριστικό του στυλ.

Πριν λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα ο James Kaliardos και δημοσιογράφοι ομορφιάς, make up artists, beauty και fashion bloggers, είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό Pro Masterclass και να μάθουμε όλα τα μυστικά του αλλά και να τον δούμε εν ώρα δράσης να δημιουργεί τα δύο ξεχωριστά beauty looks της καμπάνιας του. 


Eπιπλέον γνωρίσαμε και όλα τα προϊόντα της συλλογής. Προσωπικά ξεχώρισα και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά φυσικά το κραγιόν, το Tricolour Lipglass, το Pressed Pigment, το Jumbo Penultimate Eyeliner και το προϊόν σταρ κατ’ εμέ το Full Face Kit.


Πιο αναλυτικά :
Το κραγιόν που ξεχώρισα ήταν στην υπέρκομψη και σαγηνευτική απόχρωση Bloodstone, ένα υπέροχο κόκκινο με μπλε υποτόνους που χαρίζει αισθησιακά χείλη.
Το Tricolour Lipglass (δεν είναι lipgloss, μη σας ξεγελά η συσκευασία) αλλά σκιά ματιών σε περλέ απόχρωση ανοιχτού διάφανου ροζ-ροδακινί με χρυσό-μπλε περλέ τελείωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή ή στεγνή μορφή, έχει μεγάλη διάρκεια, ελαφριά φόρμουλα και χαρίζει τρισδιάστατο τελείωμα.
Το Pressed Pigment είναι άλλη μια υπέροχη σκιά ματιών στην απόχρωση Black Grape, σκούρο μελιτζανί με έντονο περλέ τελείωμα με cream-like υφή, μεγάλη διάρκεια και έχει μεγάλη κάλυψη.
Το Full Face Kit που λάτρεψα με την πρώτη ματιά, είναι αναμφίβολα το προϊόν πασπαρτού που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Το Full Face Kit, Moons of Saturn διαθέτει στην ίδια συσκευασία δύο Cream Colour Bases σε φωτεινό κοραλί και σαμπανιζέ περλέ απόχρωση αλλά και μια Sculpting Powder σε ματ χρυσή μπρονζέ απόχρωση, ιδανική για contouring.

Επιλογικά, νομίζω πως πρέπει να κλείσω με την απάντηση του James Kaliardos στην ερώτηση πως θα όριζε την δική του αισθητική σχετικά με την ομορφιά : 

΄Νιώθω σαν να κάνω τους ανθρώπους να φαίνονται ''ακριβοί'' μέσα από την ποιότητα του δέρματος που δημιουργώ και τις υφές που χρησιμοποιώ. Το look πρέπει να φαίνεται λαμπερό και ακριβό, χωρίς να φαίνεται πως έχουμε χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Δεν είμαι εμμονικός με τα καλλυντικά. Είμαι παθιασμένος με ό, τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά. Έχω εμμονή με τη χρήση τους ως εργαλείο για να δώσω δύναμη στις γυναίκες. Είμαι παθιασμένος με το να δημιουργώ εικόνες όπου οι γυναίκες είναι όμορφες.΄΄. 



Είμαι σίγουρη πως θα σας ξετρελάνει όλη η συλλογή όπως και εμένα. Είναι άλλωστε μια καταπληκτική ευκαιρία να δημιουργήσουμε τα δικά μας μοναδικά beauty looks, μαθαίνοντας από τον καλύτερο! 

Υ.γ. Διαβάστε στο Iq Beaute το χρονικό της επίσκεψης του εδώ και δείτε εδώ τις άλλες αποχρώσεις της συλλογής.