photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Magical Anne Semonin experience at Sani Resort...




Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τέχνη από το να παρατηρείς ένα λαμπερό και αλαβάστρινο πρόσωπο, γεμάτο λάμψη και πορσελάνινη επιδερμίδα. Μια εσωτερική ενέργεια που εναρμονίζεται στον πιο τέλειο καμβά.

Όταν ανακάλυψα το premium brand περιποίησης Anne Semonin, πριν χρόνια αντιλήφθηκα πέρα από τη φιλοσοφία, την απίστευτη διαφορά από ό,τι ήξερα ως τότε. Πολυτελής φροντίδα, υψηλή ποιότητα και ξεχωριστή περιποίηση, με εξατομικευμένα προϊόντα και θεραπείες σχεδιασμένες να προλαμβάνουν και να επιδιορθώνουν τις φθορές ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, βασισμένες σε φυσικά ενεργά συστατικά από τις καλύτερες πηγές (εκχυλίσματα φυτών, έλαια βοτάνων, αιθέρια έλαια, ιχνοστοιχεία, θαλάσσια συστατικά) που συνδυάζονται με συστατικά προηγμένης τεχνολογίας.  Μade to measure φιλοσοφία που αντιμετωπίζει κάθε επιδερμίδα σαν μοναδική. Και όλα αυτά στα καλύτερα και βραβευμένα spa σε όλο τον κόσμο, όπως το Spa Retreat του Sani Asterias.

Όπως σου είχα γράψει, είχα την τύχη να απολαύσω μια εκπληκτική θεραπεία από τη θρυλική facialist του κορυφαίου Γαλλικού brand Anne SemoninEwa Berkmann.  Νομίζω πως η λέξη ΄΄απόλυτη΄΄ είναι η μόνη που μπορεί να τη χαρακτηρίσει. 75 λεπτά ηρεμίας, χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ουσιαστικής περιποίησης. 75 λεπτά μετά υπέροχη επιδερμίδα χωρίς πάνω της το παραμικρό ψεγάδι. Μπορώ να σου πω πως μπήκα άκρως αγχωμένη, πιεσμένη από σκέψεις και προβλήματα, με επιδερμίδα θαμπή και άτονη κυρίως από απανωτά ξενύχτια και έναν λίγο πιο τοξικό τρόπο ζωής. Το παράδοξο είναι πως με το που μπήκα στο χώρο του Sani Resort ξέχασα τα πάντα, ηρέμησα και μηδένισα εγκεφαλικά.

Η θεραπεία ήταν στα μέτρα μου, καθώς η Εwa εξέτασε πρώτα τις ανάγκες του προσώπου μου. Στάθηκε στα υψηλά επίπεδα στρες που αντιμετώπισε δραστικά με μια κούρα ενάντια στο στρες. Ξεκίνησε με μασάζ με πολυτελή – άκρως  χαλαρωτικά έλαια στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια και στο άνω μέρος του ντεκολτέ και με τη χρήση του  Soothing Intensive Complex και στη συνέχεια με τον ορό Precious Serum που περιέχει αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, λεβάντα και υπερικό που βοήθησε το δέρμα να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη.
Στη συνέχεια ένιωσα την απόλυτη αίσθηση του καθαρισμού σε βάθος με τη χρήση του ατμού, ιδανικό για λιπαρά και με ιδιαιτερότητες δέρματα –όπως το δικό μου που πέρασε πρόσφατα ήπια ακμή και έχει ακόμη κάποια σπυράκια- , η οποία εξασφάλισε την ισορροπία του δέρματος μου με το λεμφικό μασάζ, ενώ ακολούθησε μία αποτοξινωτική και αντι-φλεγμονώδης μάσκα προκειμένου να προσφέρει καταπραϋντική και ρυθμιστική δράση στο δέρμα. 
Στη συνέχεια προχώρησε τη θεραπεία με peeling και μάσκα που αποτοξίνωνε το δέρμα και χάριζε άμεσα λάμψη και σφριγηλότητα. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός από αιθέρια αρωματικά έλαια, ιχνοστοιχεία και ορούς που ενίσχυαν τον κυταρρικό ιστό στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, των ματιών και του ντεκολτέ. Τέλος ολοκλήρωσε τη θεραπεία με τη χρήση των πολυτελών ελιξιρίων του brand : κρέμας και Serum για ενυδάτωση και θρέψη τόσο στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού όσο και των ματιών.

Το αποτέλεσμα ήταν το δέρμα μου κυριολεκτικά να αναγεννηθεί. Ένιωσα απολύτως άνετη την επιδερμίδα μου, λαμπερή, γεμάτη ζωντάνια, ξεκούραστη, σφριγηλή. Αλλά παράλληλα και μια ισορροπία ψυχική – πνευματική, μια αρμονία παράλληλη με μια θετική ενέργεια ασύλληπτη.



Αν λοιπόν θέλεις να ζήσεις και εσύ την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς κλείσε το ραντεβού σου, επικοινωνώντας με τη ρεσεψιόν του Spa Retreat, στο 23740 99490. Κάτι μου λέει πως το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει (μαζί με τον εκπληκτικό χώρο του Sani Resort). Για έξτρα πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς τους ιστότοπους του Sani Resort Saniresort.com και του brand Anne Semonin Annesemonin.com