photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Paco Rabanne, Olympéa...Θεϊκή αύρα...





O οίκος Paco Rabanne επιφυλάσσει στους απανταχού λάτρεις των αρωμάτων την πιο ξεχωριστή οσφρητική έκπληξη. Με το νέο του μεθυστικό άρωμα Olympéa, γεννά εκρηκτικά συναισθήματα και εθίζει από την πρώτη μυρωδιά. Η Olympéa είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο θηλυκό άρωμα που έχεις μυρίσει. Εκλεπτυσμένο, φίνο, γοητευτικό, δυναμικό αλλά ταυτόχρονα και ρομαντικό.

Κράμα στοιχείων με αποκορύφωμα τη βανίλια και τη φρεσκάδα των λουλουδιών. Μια φρεσκάδα ανατολής, όπου το μανταρίνι ξυπνά τις αισθήσεις, ενισχυμένο από τα λουλουδάτα αιθέρια έλαια Ginger Lily και το γιασεμί. Δελεαστικό, τολμηρό, με μοναδικό χαρακτήρα χάρη στις νότες που το συνθέτουν και στο αισθησιακό παιχνίδισμα της αλμυρής βανίλιας που εντείνεται από το σανδαλόξυλο και τη συμφωνία ambergris. Το ισχυρό άρωμα που συνέθεσαν οι Loc Dong, Anne Flipo και Dominique Ropion είναι εξαιρετικά υπέροχο από κάθε άποψη.


Φρέσκο και αισθησιακό ταυτόχρονα αυτό το πολύτιμο άρωμα κλείνεται σε ένα εξίσου πολυτελές μπουκάλι. Ένας τέλειος κύκλος που θυμίζει ιερό φυλακτό, τοποθετημένος μέσα σε ένα σκαλιστό, χάλκινο στέμμα. Στο μπροστινό μέρος, η σύνθεση θυμίζει τις δάφνες της νίκης. Από ψηλά, φέρνει στο νου το άγαλμα της φτερωτής Νίκης. Ένα κόσμημα κυριολεκτικά για το μπουντουάρ σου, η Olympéa είναι το άρωμα που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει δικό σου. 

Τι λες; Σε έπεισε;