photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ετερόκλητη μαγεία δύο κόσμων... #Oud Palao _ Diptyque




Ένα μυστηριώδες σκηνικό ξετυλίγεται μπροστά σου από τη στιγμή που θα μυρίσεις το Oud Palao. Το νέο άρωμα του οίκου Diptyque είναι ασύγκριτα διαφορετικό σε σχέση με όσα έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα. Πολυτελές, έντονο, μυστηριακό και λογικό αν σκεφτείς πως αποτελεί κράμα ανατολίτικων και δυτικών στοιχείων που διαφέρουν μεν μεταξύ τους, αλλά ισορροπούν μοναδικά. Αισθήσεις που ταξιδεύουν οι πολύτιμες νότες και ξετυλίγουν ένα οσφρητικό ντελίριο. Μέθεξη και εναρμόνιση από αισθήσεις που υπνωτίζονται από τα πολύτιμα συστατικά του. Το Oud είναι το βαρύ, χρυσαφένιο ρετσίνι που αναπτύσσεται στο ασιατικό δέντρο Aquilaria με σκοπό να το προστατέψει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Όσο το κυκλώνει για να το προφυλάξει, τόσο αναδύει την σαγηνευτική του μυρωδιά. Ένα αρκετά ξυλώδες, με δερμάτινα τελειώματα, έντονο χαρακτήρα και μυστηριώδη ζωντάνια άρωμα. Το τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, η βανίλια Μαδαγασκάρης, το σανδαλόξυλο της Σρι Λάνκα, το πατσουλί Ινδονησίας, το ινδικό cypriol, τα ισπανικά λουλούδια και το λιβάνι Σομαλίας κλείνονται σε ένα μίνιμαλ και κομψό ασπρόμαυρο μπουκάλι (με το χαρακτηριστικό γράφημα που φέρουν όλα τα μπουκάλια του οίκου, εν προκειμένω ανατολίτικα μοτίβα συνδυασμένα με σύγχρονες απεικονίσεις. Πάπυροι και στιλιζαρισμένα φυλλώματα που ενώνονται με στοιχεία από πίνακες του Gustav Klimt, Art Nouveau που εμπλέκονται με τα χρώματα μιας αραβικής νύχτας και έμπνευση από τη μαροκινή τέχνη zellige) και συνθέτουν το οσφρητικό παραλήρημα που ακούει στο όνομα Oud Palao.


Το Oud Palao είναι το άρωμα που ίσως σε παραξενέψει με την πρώτη σου επαφή μαζί του αλλά αν του δώσεις λίγο χρόνο θα καταλάβεις γιατί είναι από αυτά τα αρώματα που μπορούν να σε χαρακτηρίζουν. Έχει μια ανατολίτικη αύρα και μια αποπλανητική γοητεία που προφανώς και σχετίζεται με τα ξυλώδη στοιχεία του. Είναι ένα άρωμα που έχει χαρακτήρα αναμφισβήτητα. Είναι ιδανικό και για εσένα και για εκείνον. Είναι έντονο αναμφισβήτητα αλλά είναι και άκρως εντυπωσιακό. Για όποιον το μυρίσει. Θα σου πω απλώς να το μυρίσεις και να το αφήσεις να σε οδηγήσει στην ετερόκλητη μαγεία των δύο κόσμων που ενώνει. Είμαι σίγουρη πως θα το ξεχωρίσεις και εσύ όπως και εγώ. 

Τι λες, είσαι έτοιμη για ένα ταξίδι με χαρακτήρα και αύρα Ανατολίτικη και Δυτική, ταυτόχρονα;
Στο διαβατήριο θα αναγράφεται ένα όνομα; Oud Palao.
Και στην κάρτα επιβίβασης εκτός από αποπλάνηση , Diptyque.
Τα λέμε σύντομα! :)