photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Πες την καθαριότητα με το όνομα της: REN...




Όταν κοιτάζω το πρωί στον καθρέφτη, θέλω να μου χαμογελάω και να σιγοψιθυρίζω μελωδίες τζαζ. Ωραίες και αγαπημένες μουσικές που εκεί μέσα ψάχνω τον εαυτό μου, στην έλξη του ΄΄δραπετεύω΄΄. Δραπετεύω από την τοξικότητα για να ανακαλύψω τον «καθαρό», τον αυθεντικό μου εαυτό, αυτόν που κοιτάζω κατάματα στον καθρέφτη και τον αγαπώ λίγο παραπάνω. Από τον μόνο που δεν μπορούμε να κρυφτούμε είναι ο εαυτός μας. Αγαπώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια των καθαρών βλεμμάτων, την αφοπλιστική σαφήνεια του χαμόγελου. Στη ζωή πάντα έψαχνα την καθαρότητα των συναισθημάτων, τη λάμψη του έρωτα και το χαμόγελο του πάθους κάθε πρωί στον καθρέφτη.

Πλέον ξέρεις, έχεις μάθει πως όλα φαίνονται στο πρόσωπο. Οι άνθρωποι μου ξέρουν πως εκεί διαβάζουν όσα δεν τους λέω. Όλη μου η αλήθεια κρύβεται εκεί. Γι’ αυτό ψάχνω το μυστικό της καθαρότητας και της ισορροπίας της επιδερμίδας. Ψάχνω φόρμουλες και τις εφαρμόζω σε τελετουργίες ομορφιάς. Όσο μεγαλώνω ψάχνω brands που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Ακριβώς για αυτό ξεχώρισα πριν χρόνια τη RΕΝ, όταν έπεσα τελείως τυχαία πάνω της σε ένα άκρως ενημερωμένο φαρμακείο.

Η RΕΝ δεν είναι «άλλη μια εταιρεία», είναι μια εταιρεία που οι έννοιες΄΄προσιτή πολυτέλεια΄΄ και ΄΄υψηλή αποτελεσματικότητα΄΄,ταυτίζονται απόλυτα. Δεν είναι τυχαίο που πρωτοστατεί ακόμη και στο πιο ενημερωμένο παγκοσμίως site του net-a-porter. Η Ren είναι αγγλική εταιρεία και το όνομα της στα Σουηδικά σημαίνει ΄΄καθαρός΄΄. Η καθαρότητα στη RΕΝ είναι η αγνή περιποίηση. Και το καλύτερο είναι πως απευθύνεται σε urban κορίτσια που με απλές κινήσεις χάρη στα απίστευτα δερμοκαλλυντικά της, ανακαλύπτουν και διατηρούν το πιο όμορφο δέρμα, θωρακίζοντας το από τις βλαπτικές συνθήκες του σήμερα. Το τρίπτυχο ομορφιάς ΄΄απόδοση, αγνότητα, απόλαυση΄΄ κλείνεται σε μπουκαλάκια και χαρίζει στη σύγχρονη και απαιτητική γυναίκα high-performance καλλυντικά.

Mέσα σε όλα αυτά ξέρεις και την εμμονή μου με την περιποίηση του προσώπου. Για εμένα είναι επένδυση. Ο σωστός καθαρισμός είναι το άλφα  και το ωμέγα για τη διατήρηση του υγιούς, νεανικού δέρματος. Και το κάλεσμα αυτής της ανάγκης, ακούει στο όνομα της REN που σημαίνει ΄΄καθαρό΄΄. Η REN τιμά το όνομα της και το αποδεικνύει με τα 7 διαφορετικά προϊόντα της σειράς Rosa Centifolia. Σκέψου πόση σημασία δίνει στον καθαρισμό αφού μόνο για αυτό έχει 7 προϊόντα. 7 ξεχωριστά προϊόντα που δίνουν χαρακτήρα στην πιο απαραίτητη συνθήκη της καθημερινότητας σου. 7 ξεχωριστά πρωτόκολλα καθαρισμού που καλύπτουν κάθε γούστο. Είτε επιλέξεις balm, είτε νερό καθαρισμού, είτε αφρό, είτε gel τα βιο-ενεργά συστατικά της σειράς (μετάφρασε το σε πολυφαινόλες από πέταλα ρόδου που προστατεύουν από το αντιοξειδωτικό στρες, ταννίνες που τονίζουν ομοιόμορφα το δέρμα δίνοντας σφριγηλότητα και Bisabolol από έλαια χαμομηλιού που περιποιούνται και ηρεμούν το δέρμα) καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνουν το μακιγιάζ – ακόμη και την πιο επίμονη αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς τρίψιμο- και παράλληλα διεγείρουν την υγρασία της επιδερμίδας, τονώνουν το δέρμα και αποκαθιστούν τη φυσική του ισορροπία.



Πιο αναλυτικά το No. 1 Purity Cleansing Balm είναι ένα απίστευτα απαλό balm προσώπου που στην επαφή του με το νερό μεταμορφώνεται σε πλούσιο γαλάκτωμα που επιλέγεις εσύ πως θα το αφαιρέσεις με νερό ή βαμβάκι. Το 3-in-1 Cleansing Water, είναι το γνωστό νερό καθαρισμού ή αλλιώς Micellaire που όλες οι beautyexpert ορκίζονται στον απαλό καθαρισμό και στην απίστευτη τόνωση που προσφέρει. Το Foaming Cleanserείναι ένας απαλός αφρός που χάρη στα εκχυλίσματα ρόδων που περιέχει τονώνει άμεσα το δέρμα. Το Gentle Exfoliating Cleanser είναι το μαγικό καθαριστικό απολέπισης με έλαιο jojoba που αποκαλύπτει αμέσως τα νεκρά κύτταρα και αναδεικνύει το πιο νεανικό και απαλό δέρμα. Το Express Make-Up Remover είναι το γαλάκτωμα της σειράς και το Cleansing Gel το καθαριστικό τζελ. Και τα δύο αφαιρούν το μακιγιάζ και είναι κατάλληλα για την περιοχή των ματιών αφού είναι απίστευτα απαλά. Τέλος για εμένα το 2ο πιο ξεχωριστό προϊόν της σειράς μετά το Balm είναι το Hot Cloth Cleanser. Είναι το πιο καινοτόμο καθαριστικό γαλάκτωμα διπλής δράσης που μπορείς να συναντήσεις, το οποίο καθαρίζει, αποσυμφορεί και απολεπίζει το πρόσωπο ταυτόχρονα, και αφαιρείται με το πανάκι του που έχουμε βρέξει σε ζεστό νερό.


Θα σου αποκαλύψω και 1 beautytip που θα σου φανεί σωτήριο. Σημειώνεις; Το Hot Cloth Cleanser αφού το απλώσεις στο πρόσωπο σου, βρέξε το ειδικό του πανάκι με ζεστό νερό και κάλυψε το πρόσωπο σου με το πανάκι για 2 λεπτά, αφαίρεσε το μακιγιάζ με το πανάκι και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Αφού έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ πλύνε το πρόσωπο σου με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι. Θα νιώσεις μία απίστευτη εμπειρία καθαριότητας.



Εσύ επίλεξε ποιο καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και άσε τη Ren να καθαρίσει για εσένα. Αναζήτησε τα σε επιλεγμένα φαρμακεία, βρες τον δικό σου πιστό σύμμαχο ομορφιάς στην τελετουργία του καθαρισμού και πες την καθαριότητα με το όνομα της: REN
Τώρα σε προ(σ)καλώ να μου αποκαλύψεις ποιο ξεχώρισες εσύ γιατί σου ετοιμάζω την πιο... καθαρή έκπληξη της ζωής σου. 


Update : Eγώ μόλις σου σύστησα τα 7 ξεχωριστά πρωτόκολλα καθαρισμού της REN, που μας καλύπτουν όλες. Τώρα σε προ(σ)καλώ να διεκδικήσεις ένα από τα τρία σετ του μαγικού Hot Cloth Cleanser, που ψάχνουν παραλήπτη για ένα ταξίδι με προορισμό την πιο καθαρή επιδερμίδα σου! 

Τι λες ακολουθείς; 
Οι όροι είναι ακόλουθοι : 
1. Like στη σελίδα μου All things you are  
2. Like στη σελίδα της REN 
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας που θα δεις εδώ
4. Και για έξτρα πόντους τύχης κάνε follow τη @renskincaregreece στο instagram
Kαι αν δεν έχεις facebook, μπορείς να δηλώσεις αφήνοντας το e-mail σου με σχόλιο εδώ. Ραντεβού σε μία εβδομάδα εδώ για να μάθεις αν η τύχη σου έκλεισε το μάτι.

Update : Eleftheria Vamvakaki, Litsa Chr, Anastasia Masgala είστε έτοιμες να χαθείτε στο πιο REN ταξίδι καθαρισμού; Είστε οι νικήτριες αυτού του μοναδικού καθαριστικού. Πάντα τυχερές. Όσο για εσένα που δεν στάθηκες τυχερή επανέρχομαι σύντομα με λαμπερά πολυτελή χρώματα... ;) 

Concept φωτογράφισης : Εύη Γεωργίου / S.S. 
Photo Shooting : Αθηνά Πάνου