photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ο δικός σου κύκλος ομορφιάς... #Beatific



Ο χρόνος κυλάει λίγο πιο εύκολα όταν τον μοιράζεις σε σχέδια που έχουν χρώμα χρυσαφένιο και μυρωδιά αλατιού. Περνάει λίγο πιο ευχάριστα όταν έχεις να γεμίζεις το κεφάλι σου με σοκάκια που μυρίζουν νυχτολούλουδο και γιασεμιά και προβλήματα που η λύση τους συμπυκνώνεται μέσα σε μισοκοιμισμένα πρωινά φιλιά και σε πλακόστρωτα στρωμένα με βουκαμβίλιες. Ο χρόνος λοιπόν είναι σχετικός και αν κοιτάξεις λίγο πιο παιχνιδιάρικα βλέπεις στο τέλος του δρόμου σου καλοκαίρι.

Και αν για κάποιο λόγο σε αγχώνει η έξοδος σου στην παραλία, επειδή θεωρείς πως αφήνει ακάλυπτα τα μικρά σου ψεγάδια, τώρα με τη δύναμη της επιστήμης μπορείς να οριοθετήσεις το δικό σου κύκλο ομορφιάς. Προετοιμάσου για το καλοκαίρι με ό,τι πιο σύγχρονο, δυνατό και αποτελεσματικό. Kαι επειδή το καλοκαίρι θέλει αυτοπεποίθηση και τόνωση τρία δραστικά προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, σου συστήνονται από ένα brand που συνδυάζει την ιατρική επιστήμη, την κλινική εξειδίκευση και τα καινοτόμα συστατικά. Η Beatific εμπνέεται θαύματα κοσμητολογίας από την αισθητική ιατρική και ανεπτυγμένα από εξειδικευμένους γιατρούς του Ομίλου ''Υγεία'' και  κάνει ακριβώς όσα υπόσχεται. Μια ζεύξη που τη μαρτυρά ακόμη και το όνομα της Beauty - Scientific = Beatific. Θαύματα ομορφιάς που τονώνουν και ενισχύουν εκτός από την αυτοπεποίθηση και τη διαχρονική ομορφιά αποδεικνύοντας τη μοναδικότητα του brand.

Εxclusive, premium ιατρικά καλλυντικά που χαρίζουν σμίλευση, μεταξένια αίσθηση και αποτελεσματικότητα για να μπορείς όπως σου είπα και πριν να χαρείς το καλοκαίρι σου, χωρίς να σε προβληματίζει και η παραμικρή ατέλεια, αφού στο τέλος εξαλείφεται. Η σειρά της Beatific Age Defying είναι πρωτοποριακή, υψηλής αποτελεσματικότητας. Και τώρα παίρνω το λόγο να σου πω τις δικές μου αλήθειες. Δεν σου κρύβω πως συχνά με απασχολεί η απώλεια της σφριγηλότητας και της πυκνότητας του δέρματος με τα χρόνια. Λίγο πως μεγαλώνω, λίγο η καθιστική δουλειά, λίγο η ανύπαρκτη σχέση μου με τη γυμναστική, λίγο η τάση μου να αγαπώ το junk food, μετάφρασε το burgers και τη ζάχαρη, μετάφρασε το γλυκά, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις πως πάντα κάπου γύρω στις αρχές Μαΐου αρχίζω να ψάχνω ό,τι πιο προηγμένο και άμεσα αποτελεσματικό. Η Age Defying είναι η σειρά που ήρθε την κατάλληλη περίοδο στη ζωή μου.


Θα σου πω αρχικά για την κρέμα σύσφιξης και σμίλευσης των μπράτσων, Arm Shaping. Είναι ιδανική για τις προβληματικές ζώνες των μπράτσων, για τη χαλάρωση, την έλλειψη ελαστικότητας ακόμη και τα ίχνη κυτταρίτιδας που συχνά μπορεί να παρατηρείς. Σημάδια φυσιολογικά και αναμενόμενα μετά από μια ηλικία, μια εγκυμοσύνη ή μια απλή αυξομείωση βάρους αντιμετωπίζονται με εξελιγμένες φόρμουλες και συμπλέγματα δραστικά όπως Lipolytic, AdvancedSculpt που σμιλεύουν το δέρμα ενδυναμώνοντας τον ιστό του και σμιλεύοντας το περίγραμμα των μπράτσων ενώ παράλληλα καταπολεμούν το λίπος. Όλα αυτά καλύπτονται από την Arm Shaping που εκτός από τη σύσφιξη βοηθά και στο αδυνάτισμα της προβληματικής περιοχής. Η δράση του εξαιρετική, σε συνδυασμό με άσκηση και πολλά υγρά έχει αποτελέσματα άμεσα και το βασικό σε βάθος χρόνου η προβληματική περιοχή αναπλάθεται σχεδόν απόλυτα. Η επιδερμίδα λοιπόν είναι πιο σφριγηλή, λεία, νεανική και απολύτως ελαστική αρκεί να θυμάσαι πως πρέπει να εφαρμόζεις την Arm Defying πρωί και βράδυ. Μην ανησυχήσεις για το πρωί, η υφή της ακόμη και το άρωμα της κάνει την εφαρμογή της απολαυστική, αφού απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Για εμένα από τις πιο δύσκολες περιοχές είναι αναμφισβήτητα η περιοχή των γλουτών. Χαλάρωση, και κυτταρίτιδα είναι όλα όσα προβληματίζουν και εσένα και εμένα. Η Buttock Uplifting, μια κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης των γλουτών εξασφαλίζει αυτό το μαγικό εφέ λίφτινγκ, εχμ και Βραζιλιάνικων οπισθίων που ονειρεύεσαι και ονειρεύομαι. Τα αποτελέσματα του επίσης άμεσα από τις πρώτες μέρες χρήσης του, η τόνωση και η ανόρθωση απίστευτη ενώ η σύσφιξη της επιδερμίδας πέρα από κάθε φαντασία. Η υφή της επίσης μαγική, με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ που έχουν ήδη τονώσει την μικροκυκλοφορία, εφαρμόζεται κατά μήκος των γλουτών αλλά και των μηρών, απορροφάται αμέσως και δρα αποτελεσματικά τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας. Με τη συστηματική χρήση της κρέμας, τη σωστή διατροφή αλλά και μια μικρή άσκηση (έστω περπάτημα, τα λέω για να τα εφαρμόζω και εγώ) η αποτελεσματικότητα και η δράση σε βάθος πάλι χρόνου είναι δεδομένη.



Για να κλείσω το αφιέρωμα στην προετοιμασία που αφήνει στο χρονοντούλαπο κάθε ατέλεια, μην ξεχάσεις να επενδύσεις όπως με έχεις ακούσει να σου λέω πολλές φορές στην προστασία και τη θωράκιση του προσώπου σου. Ένα ακόμη δυνατό ''χαρτί'' της σειράς είναι και το Youth Elixir, ένας ορός προσώπου για lifting και σύσφιξη (αν είσαι από 35 και κάτω δε νομίζω πως σε αφορά) που τονώνει την επιδερμίδα, μιμούμενο τη χειρουργική τεχνική του lipolifting, διορθώνοντας την πυκνότητα του προσώπου αλλά την όποια έλλειψη όγκου σε περιοχές όπως τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και εννοείται ο λαιμός. Γεμίζει τα κενά, λειαίνει απόλυτα τις ρυτίδες και χαρίζει νεανικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Είναι το πρώτο χάδι για να ακολουθήσει η κρέμα προσώπου της σειράς Illumilift. To Youth Elixir είναι αυτό το σπάνιο αντίδοτο στη φθορά του χρόνου που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις τη νεανικότητα του δέρματος σου και να ''επουλώσεις'' κάθε φθορά της επιδερμίδας σου. Σε μόλις λίγες εβδομάδες η επιδερμίδα σου είναι αισθητά βελτιωμένη και οι ρυτίδες μειωμένες. Μην ξεχνάς το εφέ σύσφιξης και λίφτινγκ που λέγαμε παραπάνω. (Να σου πω πως η μαμά μου έχει ενθουσιαστεί μαζί της και να σου πω και πως τα αποτελέσματα της είναι θεαματικά, θα τονίσω το σημείο του λαιμού δε, για εμένα το πιο δύσκολο και πρόδηλο της ηλικίας).

Και λίγο πριν το τέλος ξέρω τι θα σκεφτείς, ξέρω και τι θα μου πεις, όπως ξέρω και το σήκωμα του φρυδιού στην όψη της τιμής. Εγώ θα σου πω πως ό,τι σχετίζεται με το πρόσωπο και το δέρμα σου απαιτεί τα καλύτερα. Ό,τι πιο πολυτελές, ό,τι πιο εξειδικευμένο, στοχευμένο και αποτελεσματικό. Η Beatific δεν είναι ένα ακόμη brand που ζητά την εμπιστοσύνη σου είναι το brand που από πίσω του έχει την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία του ιατρικού προσωπικού του Ομίλου Υγεία. Ένα brand που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου. Εδώ μέσα τα έχουμε ξαναπεί, επένδυση είναι η σωστή περιποίηση και φροντίδα του δέρματος. Και με τα προϊόντα της Beatific έχεις το αποτέλεσμα που θα είχες με επεμβατικές μεθόδους. Είναι το πολυτελές δώρο που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου. Είναι το καλύτερο σου ''εσύ''.

Αξίζει να τα ανακαλύψεις και να γίνουν μέρος του κόσμου σου. Θα τα βρεις στο corner της Beatific στα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα καθώς και στο e-shop της εταιρείας. Τι λες;



Concept φωτογράφισης : All things you are / Αθηνά Πάνου
Φωτογράφιση : Αθηνά Πάνου