photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Σκοτεινά αισθησιακή αύρα... #Amor_Amor


Συνειδητοποιημένοι άνθρωποι στην πιο ασυνειδητοποιημένη εποχή. Βλέμματα που ξεκινάνε και ερμηνεύουν. Ερμηνεύουν τον κόσμο και προσπαθούν να κατανοήσουν ένα ζευγάρι μάτια. Φιλοσοφούν τη ζωή καταλήγοντας πως το πιο ελπιδοφόρο συναίσθημα είναι η υποστολή του φόβου. Άνθρωποι που το αγαθό της ελευθερίας τους το ταυτίζουν με το πάθος. Το πάθος της ζωής. Άλλοι το λένε έρωτα, άλλοι ζωή. Άλλοι αισθήσεις. Αυτές που σε ξεσηκώνουν και σε βάζουν στο μεταίχμιο να κρατήσεις τις ισορροπίες αλλά μάταια γιατί τελικά η ζωή δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις αισθήσεις που ζούμε μέχρι τέλους.  

Εγώ πιστεύω στο πάθος του έρωτα που μετουσιώνεται σε αύρα. Που έχει μια αλλιώτικη προφορά, μια μπερδεμένη σύνθεση καθαρή και παράλληλα σκοτεινά αισθησιακή. Ανολοκλήρωτη πλευρά που αφήνει στον αέρα υποσχέσεις. Το πιο γνωστό και αγαπημένο άρωμα του οίκου Cacharel, το Amor Amor, αφυπνίζει τις αισθήσεις με οδηγό μια ατίθαση και παράλληλα σπιρτόζικη πλευρά.



 Ένα άρωμα που αφήνει μια έντονη αίσθηση ερωτισμού, θηλυκότητας και μυστηρίου. Ένας συνδυασμός από φρουτώδεις και λουλουδένια νότες σε μια σύνθεση που μαγεύει. Νότες κορυφής από φραγκοστάφυλλο, πορτοκάλι, μανταριν ορανζ, κάσια και περγαμόντο που μπλέκονται αρμονικά στην καρδιά του αρώματος με το βερίκοκο, τον κρίνο, το γιασεμί και το τριαντάφυλλο και ισορροπίες που εξασφαλίζονται χάρη στο πολύτιμο κεχριμπάρι, τον σπόρο τόνκα, την αθώα βανίλια και το μυστηριώδες musk. Οι αρωματοποιοί του Laurent Bruyere και Dominique Ropion ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν έκλειναν αυτή την ερωτική εσάνς σε ένα μινιμαλιστικό πορφυρό μπουκάλι που έχει αποτυπωμένο στην πίσω όψη ένα τριαντάφυλλο με αγκάθια. Σφράγισαν ουσιαστικά την επιτομή του έρωτα, την διττή πλευρά του, την ρομαντική και την πιο ''άγρια''. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το μυρίσεις. Και όταν το μυρίσεις μην ξεχάσεις να ψεκάσεις τα μαλλιά σου. Θα τυλίγεσαι για ώρες στην ευωδία του έρωτα.

Επιλογικά : σου δίνω ραντεβού σε λίγες μέρες με τη συνέχεια. Για βλέμμα δραματικά σέξι, γεμάτο μυστήριο. Γιατί το παιχνίδι της αποπλάνησης θέλει πέρα από τις αισθήσεις και χρώμα.


#συνεχίζεται...
Concept φωτογράφισης : Αll things you are / S.S.
Φωτογραφία : Αθηνά Πάνου