photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Μια glam νότα αγάπης... #Erre_Due





Να τα πούμε; Ευχές ξωτικών για τα πιο όμορφα και ονειρικά Χριστούγεννα. Την πιο μαγική εποχή. Την εποχή που οι μολυβένιοι στρατιώτες δίνουν κομμάτια της καρδιάς τους στις μπαλαρίνες. Την εποχή που οι ήχοι του καρουζέλ σε παρασύρουν σε χορούς αλήθειας. Σου εύχομαι λοιπόν μόνο αγάπη και υγεία. Και μια καλοσύνη και ευγένεια να συντροφεύει κάθε σου λεπτό. Βραδιές αγάπης με ηχόχρωμα από τη μουσικής του Χατζιδάκι να συμπληρώνει φωνές χαρούμενες και μεγάλα αισθησιακά χαμόγελα. Χρώμα κόκκινο που θα γεμίσει πάθος και θα χαράξει πορεία σε αναμνήσεις που θα θυμάσαι για χρώμα. Πρόσωπα λαμπερά που η ευτυχία θα πυκνώνεται στις μικρές στιγμές.  Η λάμψη του χαμόγελου αποτυπωμένη σε selfies αγάπης. Μια επιδερμίδα αλαβάστρινη, χέρια που αγκαλιάζουν και τραβάνε τα βλέμματα με το χρώμα στα νύχια. Νιώθω το λιγότερο τυχερή για όσα έχω, όσα περιμένω να έρθουν και όσα με καλούν στο δρόμο τους. 

Η ζωή ξέρει που σε πάει. Tην παραμονή ή το βράδυ των Χριστουγέννων δεν χρειάζεται να είναι glam. Αρκεί να μπορέσεις εσύ να το κάνεις. Παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Παρέα με τον αγαπημένο σου. Μια ζεστή κουβέρτα και ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσεις τη θηλυκότητα σου. Ίσα ίσα. Χαλαρά πράγματα για να σε ερωτευτεί από την αρχή. Η ζωή δεν θέλει πάντα ισχυρά δεκανίκια. H ζωή είναι μαγικά όμορφη και γίνεται ακόμη ωραιότερη όταν έχεις αγαπημένες εταιρείες συντρόφους. Η Erre Due γνωρίζει τις ανάγκες κάθε εποχής, τον παλμό των trends και τα αποτυπώνει στις συλλογές της.



 Η συλλογή Fall winter για μία ακόμη φορά εντυπωσιάζει. Μάτια, χείλια και νύχια συνδυάζουν έντονα χρώματα, απογειώνουν τις τάσεις των catwalks και όλα αυτά με την αποτελεσματικότητα και την απαράμιλλη αισθητική της εταιρείας. Επιτακτική τάση όπως έχουμε πει είναι η αλαβάστρινη επιδερμίδα που θα αποτελέσει καμβά για χείλη έντονα. Για αψεγάδιαστο και σατινέ δέρμα γεμάτο λάμψη, πρώτα από όλα επένδυσε και χρησιμοποίησε την κατάλληλη βάση, τη LumitouchPrimer που θα δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ, θα καλύψει δυσχρωμίες, κηλίδες  και θαμπάδα και θα φωτίσει στο λεπτό το δέρμα σου χαρίζοντας του μεταξένια υφή.  Για να πάρει στη συνέχεια θέση το νέο καινοτόμο προϊόν της εταιρείας η DD. H νέα Erre Due DD cream αλλάζει και ανατρέπει τα δεδομένα και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Όπως μαρτυρεί άλλωστε και το όνομά της DD cream Dynamic Do-All, πρόκειται για μια δυναμική κρέμα που προσαρμόζεται στο πρόσωπο και καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες. Αντιγηραντική δράση, ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και ομοιόμορφη κάλυψη είναι όλα όσα χαρίζει. Ραφιναρισμένη, απαράμιλλη και λαμπερή επιδερμίδα ό,τι αφήνει πίσω. Βάσης συνέχεια με τη βάση ματιών, Eye Shadow Base που θα το χρησιμοποιήσεις για έντονο και φωτεινό βλέμμα. Απίστευτο primer που χαρίζει έντονη απόδοση χρώματος και διάρκεια στο χρώμα της σκιάς για πάνω από 12 έως 15 ώρες. Και μην ξεχάσεις θέλουμε μάτια ήσυχα σε nude τόνους για να απογειώσουμε το χρώμα στα χείλη και στα άκρα. Φρόντισε λοιπόν το μακιγιάζ των ματιών σου να κινηθεί σε μπεζ, χρυσούς τόνους με παιχνιδίσματα καφέ αποχρώσεων και καφέ μολύβι. Για να τονίσεις το βλέμμα τράβηξε στην εξωτερική γωνία μια λεπτή γραμμή με το φανταστικό μολύβι σε χρυσή απόχρωση Silky No 100. 


Και τώρα αφού έφτιαξες την κατάλληλη βάση κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών σε κόκκινη απόχρωση, που θα τους χαρίσει απαράμιλλο σχήμα και θα τους δώσει όγκο. Η σειρά Lasting Contour, έχει απίθανες αποχρώσεις με δικιά μου αγαπημένη την 57. Αφού έδωσες σχήμα γέμισε τα με το υπέροχο και πλούσιο κόκκινο χρώμα που χαρίζει το Jumbo Twist Lip ColourNo 311. Ένα ακαταμάχητο, φλογερό,αισθησιακό κόκκινο που θα τραβήξει κάθε βλέμμα στα πάρτι των γιορτών. Το Jumbo Twist Lip Colour είναι ιδανικό και για την ήμερα γιατί περιέχει  SPF15. Το χρώμα του σταθερό για πολλές ώρες και απόδοση του ακαταμάχητη. Για το τέλος απογείωσε την τάση που ορίζει πως το χρώμα που αρμόζει στα νύχια είναι το έντονο βυσσινί. Το PurpleRain Νο 254 από την σειρά Exclusive σε μπορντό σκούρα απόχρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να εντυπωσιάσει, χωρίς πολλά λόγια. Πλούσιο, βαθύ χρώμα, μεγάλη διάρκεια, λάμψη και τέλεια κάλυψη σε συνδυασμό με το πόσο γρήγορα στεγνώνει αλλά και το «Hi-Tech» βουρτσάκι του το κάνουν το must-have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. 

Τι λες; Σε έπεισα το βράδυ των Χριστουγέννων σου να έχει κάτι από τη λάμψη της Erre Due; 
Καλές γιορτές.
Γεμάτες πάθος και λάμψη. Λάμψη αγάπης και φιλιών, κατακόκκινων.