photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

The ultimate smokey trend for a winning night...




Στα catwalks των οίκων Roberto Cavalli, Oscar dela Renta και Dolce&Gabanna, για τις χειμερινές συλλογές, η απόλυτη τάση του smokey επανέρχεται δυναμικά. Τόνοι σκούροι, αντιθέσεις πάνω σε λεία επιδερμίδα και ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Ακριβώς η τάση που επιλέγεις κάθε φορά που θες να εντυπωσιάσεις. 

Σε μια άκρως λαμπερή βραδιά, το μακιγιάζ πρέπει να είναι εξίσου λαμπερό. Πινέλα επιστρατεύονται, χρώματα και τεχνικές ζωγραφίζουν και μεταμορφώνουν. Τέχνη που ξεκινά από μια πηγή έμπνευσης και γίνεται εικόνα. Το μακιγιάζ από μόνο του δίνει χαρακτήρα και απογειώνει κάθε εμφάνιση. Βασικός παράγοντας του στυλ και ενίοτε ανατρεπτικός αλλάζει ακόμη και τον αέρα στον χώρο μέσα στον οποίο κινείσαι. Εκείνο το βράδυ ήταν απλώς μαγικό. Ήταν η βραδιά που ήμουν υποψήφια σε μια κατηγορία που η ομορφιά είναι βιωματικότητα. Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι στα Sephora. Η make up artist Τζένη Κασινά επιστράτευσε τα επαγγελματικά προϊόντα της Make Up Forever και το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.


H Τζένη ξεκίνησε την προετοιμασία της επιδερμίδας απλώνοντας το HD Primer ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο foundation. H HD Powder χάρισε σταθερότητα και ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, τόνισε τις γωνίες με το Sculpting Blush και μου χάρισε ηλιοκαμένη όψη με το Mat Bronze και τόνισε τα ζυγωματικά, λίγες γυαλάδες και φρέσκο ρουζ παράλληλα με μπρονζέ αποχρώσεις.  Για τα μάτια συμφωνήσαμε σε ένα διαχρονικό smoky σε γήινες αποχρώσεις. Μάτια τονισμένα μεν αλλά όχι βαριά. Οι σκιές μπλέχτηκαν μεταξύ τους, καφέ bronze αποχρώσεις σκιάς πάνω στο καπάκι και σχεδόν χρυσές λεπτομέρειες και καφέ μολύβι μέσα στο μάτι, για να μην σκληραίνει το αποτέλεσμα. Η σκιά σβήστηκε απαλά πάνω στο μάτι για να τονιστεί το σημείο και ελάχιστα προς τα έξω για να γίνει λίγο πιο σχιστό το μάτι. Το eyeliner δημιούργησε το απόλυτο cat eye look και η πλούσια μαύρη mascara έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα. Στα χείλη επικράτησαν ήσυχοι τόνοι σε κοραλλί αποχρώσεις, τονισμένα τόσο όσο να παρουσιάζουν απόλυτη αρμονία και φρέσκο, ζουμερό αποτέλεσμα. 








Πρόσωπο : Make Up Forever, HD Microperfecting primer 0 neutral 
                   HD Invisible Cover foundation N 118 flesh
                   HD powder

Blusher :      Mat Bronze N 30 (Cinnamon) 
                   Sculpting blush N 24 (Matte Fawn)
Mάτια :      Αqua matic s- 60 (eyeshadow pencil) 
                 Satin Eyeshadow N138 (chocolate) , N127 (metallic taupe) 
                 eyeliner : Aqua liner N 12  (mat mocha) , 
                 mascara : Smoky Lash 
 Xείλη :    Aqua Lip Waterproof Lip Liner Pencil N 24 (Vintage Coral)

                Rouge Artist Natural lipstick N 36 (Iridescent Coral)