photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Εγώ, εσύ και το Summer Cherrybox...




Στις μέρες που κάτι με ενοχλεί, πληκτρολογώ χωρίς δεύτερη σκέψη κάτι νούμερα στην οθόνη του κινητού και μαγικά ξεπετάγεται το όνομα και η φωτογραφία της Κορίνας. Η Κορίνα εκτός από διαδικτυακό παρεάκι στο χώρο του blogging, είναι η φίλη που την παίρνεις και σιδερώνει, αλλά αν της τάξεις ένα Frappuccino Mocha Cocconut από τα Starbucks, είναι πρόθυμη να σε ακολουθήσει παντού. Όπως επίσης και αν της τάξεις και ένα body lotion που μυρίζει καρύδα, όπως επίσης και ένα κραγιόν που θα έχει φυσική απόχρωση. Εγώ πάλι είμαι λίγο πιο εναλλακτική. Λατρεύω με πάθος τις κρέμες σώματος. Όπως λατρεύω και τα πολυχρηστικά λάδια. Όπως λατρεύω και τις μυρωδιές. Όπως λατρεύω και τον ήλιο. Όπως και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Όπως και τα κραγιόν. Όπως και την κανέλα. Νομίζω πως η Κορίνα αγαπά το δυόσμο. Όπως αγαπά και τα ξανθά αγόρια. Εγώ αγαπούσα τα μελαχρινά, έτσι για ισορροπία, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά είπα να της μοιάσω. Η Κορίνα αγαπά τα συνδρομητικά κουτιά, όπως και εγώ. Η Κορίνα λατρεύει τις εκπλήξεις, εγώ πάλι όχι. Αλλά κάθε φορά που ανοίγω ένα δώρο, άτσαλα και απίστευτα γρήγορα σκίζω τα χαρτιά για να δω το περιεχόμενο, η Κορίνα το αργεί πιο πολύ. 

Η Κορίνα, λοιπόν, εκείνο το μεσημέρι άνοιξε το facebook και μου έδειξε το καλοκαιρινό κουτάκι του Cherrybox, το είχε αγοράσει η Βάνα και φαινόταν δελεαστικό. Με μια φωνή η ατάκα ''ψήνεσαι;''. Και κάτι μέρες μετά το κουτάκι μου είχε έρθει και έτσι άγαρμπα και άτσαλα που έσκισα το χαρτί μυρωδιά Ταϊτινής γαρδένιας πλημμύρισε το δωμάτιο. Μπερδεμένη με μυρωδιά πούδρας που σαγήνευε κάθε κύτταρο μου. To Cherrybox ήρθε να αλλάξει την άποψη μου ξανά για τα συνδρομητικά κουτιά. Άλλαξε και από μηνιαίο έγινε εποχιακό. Το καλοκαιρινό κουτάκι, Summer Cherrybox. έχει μέσα όλα όσα θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές.




Ένα πολυχρηστικό λάδι, κατάλληλο για σώμα και μαλλιά, το Naturado Monoi , με τη γνωστή σαγηνευτική, εξωτική μυρωδιά της Ταϊτινής γαρδένιας, που απορροφάται άμεσα και προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση, ενώ αν το χρησιμοποιήσεις μαζί με το αντηλιακό σου τροπικό μαύρισμα. Για τη συνέχεια απολύτως απαραίτητα κρίνεται το after sun. To Cherrybox, φρόντισε γι' αυτό με ένα  full size, after sun, το Castalia Lait Apres Soleil. Ένα γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα σησαμιού που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Και χαρίζει στιγμιαία άμεση ανακούφιση από όποιον ερεθισμό. Χάρις στην ελαφριά του σύσταση απορροφάται άμεσα και αφήνει το δέρμα απόλυτα αναζωογονημένο και απαλό. Τρίτο στη σειρά μετά την παραλία το αφρόλουτρο. Ένα αφρόλουτρο, το Benecos, Enjoy Your Shower, με εξωτικό άρωμα που επιτείνει τη μαγεία των διακοπών ακόμη και στην επιστροφή σου, από μια εταιρεία που η βασική της φιλοσοφία είναι η σύσταση των προϊόντων της να εναρμονίζεται απόλυτα με τις φυσικές ιδιότητες των σμηγματογόνων παραγόντων του δέρματος. Η απόλυτη έκπληξη (σχεδόν ενθουσιασμός) ήρθε με το σαμπουάν και το conditioner Senscience, Silk Moisture, ένα brand που από πίσω του έχει τα εργαστήρια της Shiseido. Ένα σαμπουάν που από την πρώτη εφαρμογή αφήνει πίσω του τα πιο απαλά, ενυδατωμένα μαλλιά που έχεις δει. Λεία, λαμπερά και μεταξένια, σχεδόν τέλεια από το πρώτο κιόλας λούσιμο,  σκέψου λοιπόν με τη συστηματική χρήση. Πρόσθεσε σε όλα αυτά τα DermoXen Intimate Wipesυγρά μαντηλάκια με 96% φυσική σύσταση και χωρίς parabens, κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή, σε ατομική συσκευασία, απαραίτητος σύντροφος τώρα το καλοκαίρι. Τέλος ένα υπέροχο κραγιόν της Aden Cosmetics, συμπληρώνει την καλοκαιρινή συλλογή του συνδρομητικού κουτιού. Στην πιο ροζ-nude απόχρωση και με απίστευτη ενυδατική σύσταση και ακόμη πιο μεγαλύτερη διάρκεια είναι πιστός σύντροφος για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση που θες να είσαι απόλυτα φυσική χωρίς πολλά πολλά. 

Δύο προϊόντα full size και τα υπόλοιπα σε travel. Ακριβώς όσα χρειάζομαι στις διακοπές. Travel, σε μια ποσότητα άκρως ικανοποιητική για δοκιμή αλλά και για σύντομες αποδράσεις και full για τις πολυήμερες διακοπές. Η γκάμα των προϊόντων προσεκτικά επιλεγμένη από τα άτομα της ομάδας. Εταιρείες γνωστές και άλλες λιγότερο, σε ένα κουτάκι που με ικανοποίησε απόλυτα και με έκανε να θέλω να αγοράσω σε full size το σαμπουάν και το conditioner.(Της Κορίνας με έκανε να ζηλέψω το Souffle της Laura Mercier και να το βάλω στη wish list). Μια τιμή, που ανταποκρίνεται τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των προϊόντων αλλά και στις δικές μου απαιτήσεις. Ένα κουτί που υποσχέθηκε να φέρει το καλοκαίρι και να μας ταξιδέψει μέσα από υφές και μυρωδιές σε τροπικά μέρη, αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά, και ναι το κατάφερε. Ένα κουτί που με έκανε πραγματικά να αναθεωρήσω την άποψη που είχα για τα συνδρομητικά κουτιά. Ένα κουτί που με έκανε να ανυπομονώ για τη συνέχεια. Aν στο προτείνω; Φυσικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη.