photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Satin Perfect moments...




Ξέρω τι πάει να πει να χάνεσαι και να αφήνεσαι στη μαγεία της στιγμής. Στο χάδι που είναι πιο απαλό και από το φιλί. Στο χάδι που ξεδιπλώνει συναισθήματα και ξεκλειδώνει ανάγκες. Στο χάδι που επιλέγεις να προσφέρεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου. Ειδικότερα, σε περιόδους δύσκολες που απλώνεις χέρι προστασίας, που κανακεύεις κάθε σου ανάγκη και αποφορτίζεσαι. Που κατεβάζεις διακόπτες και βρίσκεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Που θυμάσαι να τον περιποιηθείς, να ενισχύσεις την πιο γοητευτική σου πλευρά, να σε κάνεις απλώς πιο όμορφη. Η ομορφιά είναι γυναικεία υπόθεση. Και η λέξη σαν γένος, είναι θηλυκό. Είναι το γυναικείο πάθος. Πάθος για ζωή, για στιγμές, για έρωτα. Πάθος για χαλάρωση, αισθησιασμό, απαλότητα. 

Σαν τις στιγμές μου. Τις στιγμές που επιλέγω να κλείσω τα μάτια, να τα αφήσω όλα χιλιομετρικά πίσω και να μηδενίσω το χρόνο. Είναι τότε που αποφασίζω να κλείσω κινητά, ημερολόγια, υπολογιστές και λοιπές σημειώσεις και να κλειστώ στο μπάνιο. Τα δάχτυλα μου κινούνται ρυθμικά στις νότες του Frank Sinatra και οι αισθήσεις μου χαλαρώνουν σε μια μπανιέρα γεμάτη άλατα. Σαν τις σκέψεις που ταξιδεύουν από τα μεθυστικά αρώματα των κεριών. Σαν τα όνειρα που αφήνονται έτσι ανάλαφρα απαλλαγμένα από κάθε βάρος και σαν το σώμα που χαλαρώνει και αναζητά το απόλυτο χάδι απαλότητας. Του το προσφέρω απλόχερα μέσα από μια ιεροτελεστία ομορφιάς. Κρέμες, αφρόλουτρα και αποτριχωτικές μηχανές επιστρατεύονται για να ενισχύσουν τους όρους θηλυκότητα, σαγήνη, απαλότητα. Και εγώ εκεί μέσα στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και των αφρών, αφήνομαι στις εντυπωσιακές ικανότητες της πιο girlie αποτριχωτικής μηχανής. Η SatinPerfect της Philips, η πιο απαραίτητη φίλη κάθε γυναίκας, ανατρέπει όλα όσα ήξερες για την επίπονη σχεδόν διαδικασία της αποτρίχωσης και έρχεται να την κάνει πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ. 


Βασιζόμενη, στη φιλοσοφία της η Philips, για εξωτερίκευση της εσωτερικής ομορφιάς και σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία, δημιούργησε το μυστικό της τελειότερης και πιο λείας επιδερμίδας και το αποκάλυψε για να απογειώσει την εμφάνιση σου. Η πιο βελούδινη αίσθηση και η πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα, έτοιμη να δεχτεί κάθε χάδι. Είτε κάτω από τη μαγεία του νερού είτε εκτός, η SatinPerfect είναι ιδανική τόσο για υγρή όσο και για στεγνή αποτρίχωση. Χάρις σε μια σειρά χαρακτηριστικών κάνει όλα όσα ζητάς από μια αποτριχωτική μηχανή και το βασικό ανώδυνα. Μια σειρά από ανάγλυφους κεραμικούς δίσκους με τσιμπίδες αφαιρούν ήπια ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες ενώ η λεία κεφαλή της είναι ιδανική για λείο αποτέλεσμα που διαρκεί εβδομάδες. Πρόσθεσε στα συν της και το κάλυμμα opti performance που ανυψώνει κάθε τρίχα και κάνει παράλληλα μασάζ στην περιοχή καταπραύνοντας την επιδερμίδα από τυχόν ερεθισμούς. Τη SatinPerfect θα την ερωτευτείς από την πρώτη ματιά, είναι και αυτό το λουλουδάτο μοτίβο πάνω στο λευκό φόντο συνδυασμένο με το λιλά και θα την αγαπήσεις για τον χαρακτήρα της. Αυτόν τον ξεχωριστό, τον δυναμικό που δεν τον καθυποτάσσει τίποτα. Αποτελεσματική στο έπακρον και σίγουρα μια επένδυση που δε θα μετανιώσεις λεπτό. Άλλωστε εκτός αποτελεσματικότητα, απαλότητα και διάρκεια, ενισχύει το μεγαλύτερο σου ατού, την ομορφιά σου. Τι άλλο να ζητήσεις από μια αποτριχωτική μηχανή;
Eνίσχυσε λοιπόν την απαλότητα της επιδερμίδας σου με ένα απαλό στρώμα ενυδατικής και αφήσου στα αρώματα της, δοκίμασε την Creme de Corps της Kiehl's (χωρίς άρωμα) ή την Ultrasmooth coco de mer (καλοκαιρρινή αύρα) Molton Brown. Tώρα βγες από το μπάνιο σου και απόλαυσε την πιο απαλή, φρέσκια επιδερμίδα. Και νιώσε απλώς, αισιόδοξη και γαλήνια. Μικρές πολυτέλειες ομορφιάς.



 Να αφήνεσαι στην απαλότητα των χαδιών...
Και να την επιδιώκεις.

#mcblogawards