photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ruby or Red? #Giveaway




...Γιατί σε κάθε αποσύνθεση των ονείρων τι μένει; Εσύ πιο δυνατή. 
Μην τον φοβάσαι τον έρωτα, να τον κυνηγάς. Να επιμένεις να ερωτεύεσαι έστω και αν προσπαθούν να σε πείσουν στην εποχή της κυνικότητας πως οι αγάπες είναι για τους ονειροπόλους και τους αεροβάτες.  Ο έρωτας είναι η απάντηση σε μια πραγματικότητα που φαλτσάρει άγρια. Είναι η αλήθεια σου που προσπερνά τη λήθη. Είναι η δίοδος στα πιο απόκρυφα συναισθήματα σου. Είναι η ανακούφιση στη μιζέρια. Και είναι έρωτας. Και σου χαρίζει το πιο μεγάλο και αληθινό χαμόγελο. Και κάπου εδώ έρχονται στο μυαλό μου τα λόγια της Μαλβίνας "Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα!". Γιατί ο έρωτας, φίλη μου, είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα. Για ψάξ' το εκεί γύρω σου!

Kαι μετράς μέρες μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου; Δεν ξέρω αν υποστηρίζεις ή όχι τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά είναι ωραίο να σου χαρίζουν δώρα, έτσι χωρίς προφανή λόγο. Θα τα πούμε και πιο πριν με ένα διαφορετικό διαγωνισμό, γύρω στις 7 του μηνός που θα αφορά τον αγαπημένο σου. Μέχρι τότε θέλω να σου  ενισχύσω λίγο την ένταση στο βλέμμα γιατί όλοι οι έρωτες από ένα πρώτο βλέμμα ξεκινάνε. Θα το κάνω με έντονο eyeliner και με μαλακό μολύβι ματιών Korres. Kαι μετά θα δώσω χρώμα στα χείλη σου (κόκκινο ή βαθύ ρουμπινί) για να θυμάσαι το πρώτο σας φιλί, έστω και αν το lipgloss σου τον γεμίσει χρώμα. Θα έχει όμως το πιο παθιασμένο χρώμα. Και τέλος θα μεταμορφώσουμε και τα άκρα για να είναι το άγγιγμα σου εκτός από αισθησιακό και προσεγμένο με τις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις. Kαι το παιχνίδι ξεκινά. Τι λες; 2 πακετάκια Korres, Cherry Red  και Ruby Red περιμένουν να γίνουν δικά σου για να δώσουν χρώμα και ένταση σε ό,τι και αν κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε βγεις μαζί του είτε με την κολλητή σου. 


Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :
1. Like στη σελίδα All Things You Are
2. Like, σχόλιο και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ
3. Άφησε μου σχόλιο εδώ, τι είναι για εσένα έρωτας;

Υ.γ. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, αφήνοντας το μειλ σου στο σχόλιο.
Ο διαγωνισμός λήγει 6/2.