photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Tonight feel your life with Swarovski...



Η φύση αγαπά να μισεί την τελειότητα. Αγαπά την αέναη αναζήτηση της διαφορετικότητας μέσα από κάθε λογής πετράδια, κρύσταλλα, λίθους. Όλα όσα μπορεί να τροφοδοτήσει τον άνθρωπο για να δώσει ύλη και υπόσταση στα όνειρα του. Μύηση στην αρμονία και στην τελειότητα. Κοίτα γύρω σου, εκεί έξω είναι το εργαστήρι της ομορφιάς και της αισθητικής. Σε όλα όσα βλέπεις και σε όλα όσα θα σε εμπνεύσουν για όλα όσα θα δεις. Τέχνη. Δημιουργία. Πολυτέλεια. Αισθητική. Οι όροι που αποδίδουν απόλυτα τη νέα συλλογή, SS14, της Swarovski.  Λαμπερή, εκθαμβωτική, σαγηνευτική, αυτή η νέα συλλογή ενσαρκώνει την επιθυμία για ελευθερία και σε προσκαλεί στους δρόμους του στυλ και της ομορφιάς. 

Έθνικ πολυτέλεια, έθνικ γραμμές, εμπνευσμένες από την τέχνη και τη δεξιοτεχνία της Αφρικής, απέκτησαν αστικό ύφος. Σύγχρονες εμφανίσεις εμπλουτίζονται με αποχρώσεις κίτρινου χρυσού, συνδυασμούς επιχρυσωμένων ή επαργυρωμένων μετάλλων με απλά υλικά όπως ξύλο, δέρμα ή κορδόνι, που τα τολμηρά σχέδια μετατρέπουν σε animal print, σφυρήλατα δεσίματα και κινούμενα κρόσσια. Όλα αυτά τα στοιχεία χαρίζουν νέα γοητεία στο κρύσταλλο, καθημερινό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο στυλ.
Δανειζόμενη στοιχεία από τη φύση, η δεύτερη κατηγορία της συλλογής, παρουσιάζει μια μορφή τέχνης που αποτελείται από νατουραλιστικές γραμμές και απλά υλικά. Χρωματική παλέτα το μπλε και κάθε πιθανή απόχρωση που χρησιμοποιείται σε καθαρή αλλά παράλληλα έντονη μονοχρωμία. Ντελικάτες γραμμές, εμπνευσμένες από τη μοντέρνα καλοκαιρινή πολυτέλεια. Φυσική και έθνικ, σαν να έχει δραπετεύσει από μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης, η νέα συλλογή της Swarovski, διαθέτει ασυνήθιστα ισχυρή ταυτότητα, μοντέρνα και κομψή στυλιστική υπογραφή.