photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Time is priceless with Folli Follie...



''Είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στο τριαντάφυλλο σου που το κάνει σημαντικό'' είχε πει ο Μικρός Πρίγκιπας στην αλεπού. O χρόνος, η ώρα, τα λεπτά. Ο χρόνος που σε αγχώνει και ο χρόνος που μετράς. Ο χρόνος που σε πιέζει να πας στη δουλειά να προλάβεις συναντήσεις, μαθήματα, εφορίες, τράπεζες, λογαριασμούς. Αλλά και ο χρόνος που είσαι ερωτευμένος και κοιτάς το ρολόι περιμένοντας να περάσουν τα λεπτά και να δείξουν οι δείκτες την μαγική ώρα που θα συναντήσεις τον αγαπημένο σου. Η ώρα που κοιτάς στο ρολόι καρφωμένη στην κίνηση και ανησυχείς μην τυχόν και αργήσεις αλλά και η ώρα που ένιωσες πραγματικά ευτυχισμένη. Τα λεπτά που θες να σταματήσεις όταν είσαι χαμένη στην αγκαλιά του. Δεν είναι παράξενο που τις πιο σημαντικές στιγμές τις ζωής μας επιμένουμε να τις ταυτίζουμε με τον χρόνο, την ώρα, τα λεπτά; Η ώρα της γέννησης, η ώρα του σχολείου, η ώρα του ραντεβού, η ώρα της δουλειάς, η ώρα του γάμου, η ώρα της γέννησης του παιδιού σου, η ώρα γενικά... Ο χρόνος για κάποιους είναι σχετικός και για κάποιους άλλους απόλυτος. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, όπως και να μετράς τα λεπτά, είναι όμορφο να κοιτάς ένα εντυπωσιακό καντράν. Είναι ακόμη πιο όμορφο να το περιστοιχίζουν πολύχρωμοι κρύσταλλοι, κεραμικές λεπτομέρειες. Η μόδα για το καλοκαίρι θέλει χρώμα όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στα αξεσουάρ. Οι προτάσεις της Folli Follie είναι μοντέρνες, κομψές και εντυπωσιακές. Λουράκια πολύχρωμα από  και μπρασελέ πολύχρωμα. Μοντέρνα εμφάνιση για να είσαι πάντα στην ώρα σου και ο χρόνος να κυλλάει πιο εύκολα. Allure, Caldera, Ceramica, Crystal time, Debutants, Flower bouquet, H4H extra sympony, heart for heart ceramics, heartime, i do, love time, watchalicious και mini Gala, έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως ο χρόνος είναι ωραίο να κυλά με στυλ.






Γιατί είναι απλώς ανεκτίμητο ο χρόνος να κυλά δίπλα στον αγαπημένο σου. Σε δυο χέρια που τα ωριμάζει ο χρόνος. Δυο πρόσωπα που αναζητούν το ένα τη ματιά του άλλο, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, όσες ώρες, όσα λεπτά.
Είναι ακόμη ωραίο να κοιτάς το ρολόι σου και η ευτυχία να μην αργεί... 
Και πιο ωραίο να είναι το pulse.